OFERTA

MENU OBIADOWE

MENU

PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE

Zupa

Rosół z makaronem

Krem z białych warzyw z ziołowymi grzankami

Krem z zielonych warzyw z ziołowymi grzankami

 

Danie Główne 

Kotlet schabowy/drobiowy w panierce

Kotlet de vollaile

Duszona karkówka w sosie śliwkowo-żurawinowym

Grillowana pierś z kurczaka nadziewana marynowaną papryką i suszonymi pomidorami

Pierś z kurczaka w sosie gorgonzola

Pierś z indyka z mozzarellą w sosie śmietanowo – bazyliowym

 

Dodatki

Puree ziemniaczane / Ziemniaki opiekane/ Kluski śląskie

 

Surówki

Bukiet surówek ( z białej kapusty, z czerwonej kapusty, z marchwi)

Buraczki

Marchewka z groszkiem

Młoda kapusta z marchewką

 

Drugie ciepłe (lub coś z dań głównych)

Barszczyk czerwony z pierogami

Beef Strogonow z bagietka

Flaki

Biały barszcz z białą kiełbasą

 

Zimne przystawki

Mix sałat z rukolą, avocado, serem camembert  i suszonymi pomidorami

Mix sałat z melonem i grillowanym kurczakiem

Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i orzechami

Sałatka z filetem z pomarańczy i grillowanym kurczakiem

Sałatka gyros

Sałatka grecka

Koreczki (roladki z grillowanej cukinii, roladki szynkowe z serkiem fromage, śliwka w boczek zawinięta, z melona i szynki parmeńskiej)

Caprese

Sałatka hawajska z grillowanym kurczakiem

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Chrust drobiowy z dipami

Wrapy z grillowanym kurczakiem i warzywami

Półmisek pieczystych: szynka, schab, karkówka pasztet, boczek

Schab po warszawsku

Zimne nóżki / tymbaliki drobiowe

Tatar wołowy

Rolada łososiowo-szpinakowa

Śledzie zalewie octowo-olejowej / śledzie z żurawiną

 

Ciasta

Sernik

Szarlotka

Babeczki bankietowe

Serwis herbaciano-kawowy

Woda z cytryną

MENU

URODZINY

Zupa

Domowy rosół z makaronem

Krem z białych warzyw z ziołowymi grzankami

Krem z zielonych warzyw z ziołowymi grzankami

 

Danie Główne 

Kotlet schabowy/drobiowy w panierce

Kotlet de vollaile

Duszona karkówka w sosie śliwkowo-żurawinowym

Polędwiczki drobiowe w sosie BBQ

 

Dodatki

Ziemniaki/ziemniaki opiekane/frytki/bukiet surówek/warzywa gotowane

 

Surówki

Bukiet surówek ( z białej kapusty, z czerwonej kapusty, z marchwi)

Buraczki

Marchewka z groszkiem

Młoda kapusta z marchewką

 

Drugie ciepłe (lub coś z dań głównych)

Barszcz czerwony z uszkami

Zupa meksykańska

 

Zimne przekąski 

Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i orzechami

Sałatka gyros

Sałatka grecka

Koreczki (roladki z grillowanej cukinii, roladki szynkowe z serkiem fromage, śliwka w boczek zawinięta, z melona i szynki parmeńskiej)

Sałatka hawajska z grillowanym kurczakiem

Chrust drobiowy z dipami

Wrapy z grillowanym kurczakiem i warzywami

Sałatka z avocado i suszonymi pomidorami

Kiełbaski w cieście francuskim  

 Mini pizzerinki

  

Ciasta

Sernik

Szarlotka

Kremówka

Krajanka 

Serwis herbaciano-kawowy 

Woda z cytryną

MENU

SPOTKANIA FIRMOWE

Zupa

Rosół z makaronem

Krem z białych warzyw z ziołowymi grzankami

Krem z zielonych warzyw z ziołowymi grzankami

 

Danie Główne 

Kotlet schabowy/drobiowy w panierce

Kotlet de vollaile

Duszona karkówka w sosie śliwkowo-żurawinowym

Grillowana pierś z kurczaka nadziewana marynowaną papryką i suszonymi pomidorami

Pierś z kurczaka w sosie gorgonzola

Pierś z indyka z mozzarellą w sosie śmietanowo – bazyliowym

 

Dodatki

Puree ziemniaczane / Ziemniaki opiekane/ Kluski śląskie

 

Surówki

Bukiet surówek ( z białej kapusty, z czerwonej kapusty, z marchwi)

Buraczki

Marchewka z groszkiem

Młoda kapusta z marchewką

 

Drugie ciepłe (lub coś z dań głównych)

Barszczyk czerwony z pierogami

Beef Strogonow z bagietka

Flaki

Biały barszcz z białą kiełbasą

 

Zimne przystawki

Mix sałat z rukolą, avocado, serem camembert  i suszonymi pomidorami

Mix sałat z melonem i grillowanym kurczakiem

Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i orzechami

Sałatka z filetem z pomarańczy i grillowanym kurczakiem

Sałatka gyros

Sałatka grecka

Koreczki (roladki z grillowanej cukinii, roladki szynkowe z serkiem fromage, śliwka w boczek zawinięta, z melona i szynki parmeńskiej)

Caprese

Sałatka hawajska z grillowanym kurczakiem

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Chrust drobiowy z dipami

Wrapy z grillowanym kurczakiem i warzywami

Półmisek pieczystych: szynka, schab, karkówka pasztet, boczek

Schab po warszawsku

Zimne nóżki / tymbaliki drobiowe

Tatar wołowy

Rolada łososiowo-szpinakowa

Śledzie zalewie octowo-olejowej / śledzie z żurawiną

 

Ciasta

Sernik

Szarlotka

Babeczki bankietowe

Serwis herbaciano-kawowy

Woda z cytryną

KONTAKT

CATERING DIETETYCZNY

+48 727 107 108

WYNAJEM SALI

+48 727 107 108

OBIADY NA WYNOS

+48 739 180 210